Companies

ESRI România – www.esriro.ro

Înfiinţată în anul 1999, ESRI România S.R.L. continuă activitatea de distribuire a tehnolgiei ESRI în România, activitate începuta de către GEOSYSTEMS România S.R.L. în anul 1993. Se asigură astfel o continuitate a promovării şi comercializării produselor ESRI în România. ESRI România face parte din grupul de firme ESRI Inc. şi asigură promovarea în România a politicii ESRI în domeniul Sistemelor Informatice Geografice (GIS).

SynerGIS S&F – www.synergis-sf.com

SynerGIS S&F a fost înfinţat în urma unui Join Venture între SynerGIS (lider în domeniul GIS în lumea vorbită germană) şi Schubert & Franzke un lider în lumea cartografică a europei centrale. SynerGIS S&F doreşte să devină un lider important în piaţa GIS din România oferind soluţii dedicate necesităţtilor dar şi o vastă experienţă în domeniu pentru a ajuta la implementarea rapidă de soluţii GIS performante. SYNERGIS S&F România este o firmă românească care va acţiona cu propriul personal în mod independent pe piaţa din România. Synergis S&F sunt parteneri business al ESRI România şi se consideră ca fiind unul din partnerii leaderilor în domeniul GIS (ESRI,SAFe,KMS), dezvoltator şi imlementator de solutii IT integrate în următoarele domenii de activitate: administraţii locale şi regionale; companii de utilităţi (apă, canalizare, menajer, electricitate, gaz şamd. ; compani private; prestatori de servicii.

Eurosense România – http://www.eurosense.be

Reprezintă unul din principali pioni pe piaţa tehnologiei teledetecţiei din vestul şi centrul Europei, oferind imagini de înaltă calitate provenite din surse aeriene, maritime şi spaţiale. A fost înfiinţat în anul 1964 în Belgia. EUROSENSE prezintă o largă experienţă în multe domenii şi este dispusă să vă ofere  o gamă largă de produse (geodate).

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment