Home > CAD > Topcon seria MS Robotic cea mai precisă stație totală

Topcon seria MS Robotic cea mai precisă stație totală

Topcon MS05AXTopcon Positioning Systems (TPS) anunță lansarea seriei MS, o stație totală robotizată de înaltă precizie. Această nouă serie de stații totale va fi disponibilă momentan doar în America de Nord şi America de Sud, urmând probabil să se extindă și la nivel mondial.

MS este dispozitivul, care va deschide o nouă eră a măsurătorilor de ultra-precizie“, a declarat Denny Welch, vice-preşedintele TPS Survey Business Unit .

Seria include MS05AX având o precizie de citirea unghiurilor de 0,5″(cea mai mare precizie) şi MS1AX cu o precizie de citire de 1″.

MS05AX oferă cea mai bună precizie, în timp ce MS1AX prevede rază lungă de acţiune şi versatilitatea“, a adăugat Welch.

Această serie poate fi utilizată pe scară largă pentru aplicaţii de măsurare 3D şi are, de asemenea, o funcţie de monitorizare pentru măsurare 2D în timp real bidimensional.

Seria MS asigură o precizie îmbunătăţită şi productivitate într-o gamă largă de aplicaţii“, a spus Welch.

Dispozitivul poate fi utilizat cu o prismă, foi reflectorizante sau orice tip de reflector, pentru creare și eficiență chiar și pentru domeniile cele mai mari de monitorizare. Cu o funcţie de căutare pentru pre-scanare, folosită pentru a “instrui” instrumentul în cazul în care vizibilitatea nu este foarte bună, iar obiectivele sunt în domeniul de monitorizare”, a spus Welch.

Viteza mare de citire este unul din avantajele cheie pentru măsurarea și urmărirea pe distanțe lungi, astfel cu seria MS robotică, un operator are de până la 1000m (3280ft) pentru gama auto-point şi până la 400m (1312ft) pentru gama non-prism. Această caracteristică face din acest dispozitiv Topcon, unul dintre cele mai rapide si cele mai precise dispozitive, fiind ideale pentru studiile topografice, cum ar fi trasărea aproape perfectă a punctelor(stakeout) pentru lucrările de artă care necesită o precizie mare.

Topcon Positioning Systems, Inc (TPS), proiectează și fabrică produse de poziţionare precisă şi soluţii pentru topografie la nivel mondial, pentru construcţii, agricultură, construcţii civile, cartografiere şi GIS, precum și de gestionare a activelor şi pieţele de comunicaţii mobile de control. Compania TPS – Topcon Corporation (Tokyo Stock Exchange – 7732), a fost fondată în anul 1932.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment