Home > Street View > Google Street View interzis în Germania

Google Street View interzis în Germania

Oficialii Google au anunțat ieri că au renunțat la fotografierea străzilor din Germania, fapt care le permitea sa creeze hărțile publicate în aplicația Street View. În ciuda deciziei de legalitate câștigată în istanță în luna martie a acestui an,compania americană a decis să oprească acest proiect, pe întreg teritoriul Germaniei. Însă, Google va continua să afișeze toate fotografiile pe care le-a făcut până acum cu ajutorul mașinilor proprii în cele 20 de orașe germane prezente în Street View, însă. nu va mai actualiza aceste imagini. Totuși nu s-a precizat dacă această decizie va fi și definitivă.

Google Street View a întampinat probleme in Germania aproape imediat după lansare. După îndelungate negocieri, Google a fost în cele din urmă deacord să permită cetățenilor germani să opteze pentru neafișarea clădirii în care locuiesc în Street View. Mai mult de 250 000 de utilizatori din germania folosind această opțiune.

Google a întâlnit mai multe probleme datorită lui Street View şi în alte ţări în ultima vreme, precum Franţa, unde Google a fost amendat în luna martie cu 142.000 dolari pentru încălcarea vieţii private.

Categories: Street View Tags: , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment