Home > Mobile Apps > Unsocial – aplicația ce creează conexiuni de business

Unsocial – aplicația ce creează conexiuni de business

 

NEED

Unsocial este o aplicație care conectează utilizatorii cu oamenii de afaceri pe care ar trebui și pot să îi întâlnească în vecinătatea lor. Este o aplicație disponibilă pe mai multe platforme, momentan pe iPhone și Android, dar cât de curând va fi disponibilă pe Blackberry, Windows Phone și Nokia dar și pe versiunea de  HTML 5. Unsocial a fost dezvoltat în 2010, pe o perioadă de șapte luni, iar acum este lansat în octombrie la Venturebeat’s DiscoveryBeat, the Seattle-based startup (fondat de Kiran Modak, Justin Richardson  și Santosh Khare) în versiunea beta. Înițial va fii disponibilă doar în San Francisco dar planurile echipei merg și dincolo de acest oraș, continent. Unsocial este un produs Apptango.

Potrivit lui Evelyn Rusli de la TechCrunch aplicația rulează în felul următor:  un utilizator se înregistrează  atât simplu cât și prin intermediul contului său de LinkedIn, Unsocial folosind acest profil pentru a colecta informațiile de bază despre cariera persoanei respective. Userul folosește o serie de “cuvinte cheie”, etichete, care-i descrie backround-ul profesional (avocat, specialist cad, analist gis) și o serie de trăsături pentru oamenii pe care îi caută.

De ce am avea nevoie de Unsocial?

Unsocial ne va facilita business-ul în diferite modalități. Îți permite să îți arați brandul tău personal pe mobil astfel încât alți profesioniști ca tine îți for vedea profilul și te vor putea contacta. Sunt profesioniști pe care tu îi dorești și care s-ar putea să te dorească pe tine. Unsocial îți oferă o listă detaliată a profesioniștilor și a evenimentelor de acest fel din imediata vecinătate ce te înconjoară.

De unde putem căuta și descărca aplicația?

Unsocial din păcate este strict disponibilă în San Francisco pe iPhone și Android. Puteți da click aici pentru a descărca aplicația pe iPhone iar pe Android Marketplace, da-ți un scurt search după Unsocial. Momentan în România nu merge, cine știe când va fii activă, dar dacă doriți să vă rezervați un cont și să vedeți cum arată designul aplicației (interfața) o puteți descărca cu încredere. 

 

 

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment