Home > Conferinţe > Esri Developer Summit 2011 – Palm Springs, California

Esri Developer Summit 2011 – Palm Springs, California

Esri Developer Summit 2011 va avea loc în perioada 7-11 martie, la Palm Springs Convention Center, în Palm Springs, California. Astfel prin participarea la acest eveniment de talie mondială aveţi posibilitatea de a învăţa lucruri noi şi de a vă dezvolta pe plan profesional.

Esri Developer Summit va demara cu o serie de seminarii preconferinţe pe teme cum ar fi web Python şi EsriAPI pentru telefoane mobile. Experţii Esri în software vă vor conduce la o varietate de sesiuni tehnice care vă for fi de mare folos îndiferent de nivelul de calificare şi platforma de dezvoltare. Personalul Esri va fi prezent la Tech Support Island pentru a explica cele mai recente sisteme informaţionale geografice (GIS), instrumente, procese şi tehnici care le poti aplica imediat pentru munca de zi cu zi. Astfel veţi avea posibilitatea de a întâlni oameni cu experienţă în domeniu pentru a dobândi cunoştinţe în domeniul de specialitate.

Summit-ul va include, de asemenea, 30 prezentări realizate de dezvoltatorii GIS subliniind succesele lor. Aceste prezentări au fost alese de către comunitatea geospaţială ca subiectele cele mai inovatoare şi interesante. La sesiunea plenară de deschidere vor fi prezenţi mulţi dezvoltatori Esri, care vor discuta despre dezvolvarea întregului potenţial de platforme de cod şi platfome de dezvoltare. Bill Clark, vicepreşedinte de cercetare la Gartner Research, va înmâna miercuri 9 martie, Keynote Address . Acesta va discuta despre dezvoltarea GIS în telefonia mobilă şi despre viitoarele aplicaţii şi platforme mobile smartphone.

Pentru înregistrarea la 2011 Esri Developer Summit utilizaţi site-ul www.esri.com/devsummitreg.  O reducere specială de 100 $ a fost disponibilă pentru cei care s-ar fi înregistrat înainte de 16 februarie 2011.

 

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment