Home > Gadget, Mobile Apps > Inmarsat IsatPhone Pro – un telefon prin satelit

Inmarsat IsatPhone Pro – un telefon prin satelit

Când vine vorba de un telefon prin satelit, IsatPhone Pro oferă tot ce este nevoie. Acesta este primul handheld la nivel mondial de la Inmarsat, construit pentru cele mai fiabile reţele de comunicaţii prin satelit din lume. Acest telefon este proiectat a lucra, în aproape orice condiţii – pe ploaie, furtuni de praf, călduri mistuitoare, pentru temperaturi sub-zero grade, în condiţii de umiditate tropicală sau ceaţă deasă. Nu vă faceţi griji de baterie atunci când sunteţi la kilometri distanță de civilizaţie, deoarece are cea mai lungă durată de viaţă de pe piaţă. Acest telefon prin satelit nici nu are un meniu foarte complicat. L-aţi putea testa de la furnizorul mondial de servicii mobile prin satelit communications. Serviciile de bază oferite de acest telefon sunt: comunicare prin satelit, mesaje text, mesagerie vocală şi mesaje de e-mail, localizare GPS. Autonomia bateriei este de până la 8 ore de convorbire şi de până la 100 de ore în standby. Telefonul mai robust, funcţionează la temperaturi de  -20 ° C – +55 ° C, în condiţii de praf, rezistând la apă şi la şocuri (IP54). Toleranţa de umiditate fiind de 0-95%.

Telefonul prin satelit handheld dispune de sprijin Bluetooth şi este dotat cu o antenă manevrabilă pentru utilizarea handsfree mult mai uşoară. Acest telefon este uşor de utilizat, având interfaţă GSM; ecran color de înaltă vizibilitate; tastatura mai mare pentru apelare uşoară chiar şi cu mănuşi. Conexiunea se realizează la o reţea de încredere: operează cu sateliţi geostaţionari la nivel mondial, care vor fi operaţionali în anii 2020.

Inmarsat IsatPhone Pro este un telefon extrem de competitiv, accesorile şi antena sunt singuriele care stau la baza stabilirii preţurilor. Preţul este de 599$ şi poate fi achiziţionat de la www.globalsatellite.us .

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment