Home > GIS > Google creşte salariile cu 10%

Google creşte salariile cu 10%

Pentru a preveni plecările angajaților la marea rivală Facebook, cei de la Google au decis să crească cu 10% salarile celor 23 000 de angajați. Această majorare a fost anunţată de către managerul executiv Eric Schmidt printr-un e-mail trimis întregii companii în care anunța că dorește astfel să ridice moralul echipei.

Vrem sa ne asigurăm ca va simţiţi recompensaţi pentru munca grea. Vrem să atragem în continuare cei mai buni oameni la Google“, a spus Schmidt în e-mail, potrivit wall street journal.

Această creştere a salarilor vine şi în urma concurenţei tot mai puternice dintre cele două mari companii şi mai ales pentru că Google se luptă cu Facebook pentru cei mai tineri angajaţi. În momentul de faţă, 10% dintre angajaţii Facebook sunt veterani Google, iar alte companii din Silicon Valley au început să fie tot mai interesaţi de angajaţii Google. Majorarea de 10% vin şi după ce Google a anunţat un profit în creştere în al treilea trimestru al anului 2010. Totuşi, analiştii au anunţat că profitul companiei va fi puternic afectat de creşterea salariilor, iar acest lucru arată cât de importantă este păstrarea angajaţilor în acest moment.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment