Home > GIS, GPS, Hărţi > Parteneriat între NASA şi ESRI.

Parteneriat între NASA şi ESRI.

Software-ul ArcGIS aduce infomaţiile geospaţiale sub ochiul cercetării, explorării şi operării. NASA a semnat un acord cu cei de la ESRI, făcând din software-ul ArcGIS o unealtă disponibilă pe un timp nelimitat angajaţilor şi contractorilor autorizati de NASA. Acordul reflectă intensa folosire a celor de la NASA a software-lui Esri, ArcGIS, pentru a aduce informaţiile geospaţiale, la fluidizarea eforturilor, operaţiilor şi deschizând noi arii în cercetarea şi exploarea domeniilor conexe.

Preşedintele Esri, Jack Dangermond spune ” NASA este unul din cei mai inovativi utilizatori a sistemelor informationale geografice, a tehnologiei GIS. Nasa a demonstrat puterea de gândire într-un context geospaţial, aplicând tehnologiile GIS într-o mare varietate de arii pentru a rezolva diferite probleme şi înţelegând mult mai uşor lumea care ne înconjoară. “

GIS-ul are un rol existenţial in cercetărule asupra Pământului, întreprinse de cei de la NASA, implicând un suport global în monitorizarea şi studierea a numeroşi factori în schimbarea climei. Tehnologiile Esri suportă o colaborare între NASA şi alte organizaţii mondiale, acordându-le o puternică platform pentru partajare şi analizare a datelor geospaţiale.

“GIS-ul ne dezvoltă înţelegerea asupra lumii înconjurătoare prin vizualizarea informaţiei” spunea Stennis Space Center Enviromental GIS Lead, Kelly Boyd.  Platforma ArcGIS ne oferă o serie de unelte pentru a deschide acest mecanism cu pârghii în înţelegerea fiecare zile şi pentru a ne informa în luarea unor decizii privind munca noastră.

Categories: GIS, GPS, Hărţi Tags: , , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment